Turecké placky mäkké niekoľko dní
Už dlhšiu dobu som hľadala recept na placky, ktoré zostanú mäkké aj na ďalší deň. Žiadny nebol tak skvelý ako tento. Samozrejme, suroviny som musela upraviť tak, aby výsledok bol taký ako je. Určite vyskúšajte aj vy. Autor: Jaja
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
400 ghladká múka
250 mlkefír
podľa chutisoľ
1 lyžičkajedlá sóda
- Pripravené cesto necháme odstáť na pracovnej doske aspoň 10 minút, potom ho preložíme do chladničky a necháme odstáť minimálne 20 minút. Cesto bude pružnejšie.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Turecké placky měkké několik dní.
KOMENTÁRE K RECEPTU