Tuniaková pomazánka

Pridal: NajLucka, 10.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Tuniaková pomazánka, Tuniak, Ryby a morské plody
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Výborná nátierka z tuniaka, ktorá sa podáva na raňajky, desiatu, olovrant alebo na večeru. Natierame na čerstvý chrumkavý chlieb. Mňamka!
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 10.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Tuniaková pomazánka, Tuniak, Ryby a morské plody
SUROVINY
Budeme potrebovať:
70 gmaslo
1 konzervatuniak
1 lyžičkahorčica
2 lyžicemajonéza
3 lyžicekečup
štipkasoľ
1/2 lyžičkykorenie
1 kscibuľa
4 ksvajce
1 zväzokpetržlenová vňať
- Maslo si rozšľaháme vidličkou, pridáme celú konzervu tuniaka (v oleji alebo vo vlastnej šťave - podľa chuti) a dôkladne vymiešame.
- Do vymiešanej tuniakovej hmoty pridáme horčicu, majonézu, kečup, soľ a korenie. Dôkladne vyšľaháme.
- Cibuľu si nakrájame na malé kocky a vmiešame ju do tuniakovej zmesi.
- Nakoniec pridáme natvrdo uvarené vajíčka a petržlenovú vňať.
- Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!
Zdroj: Coolinarika
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Tuňáková pomazánka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pasta z tuńczyka.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tonhalkrém.
KOMENTÁRE K RECEPTU