Tuniaková pomazánka

Recept Tuniaková pomazánka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výborná nátierka z tuniaka, ktorá sa podáva na raňajky, desiatu, olovrant alebo na večeru. Natierame na čerstvý chrumkavý chlieb. Mňamka!

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

70 gmaslo
1 konzervatuniak
1 lyžičkahorčica
2 lyžicemajonéza
3 lyžicekečup
štipkasoľ
1/2 lyžičkykorenie
1 kscibuľa
4 ksvajce
1 zväzokpetržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Maslo si rozšľaháme vidličkou, pridáme celú konzervu tuniaka (v oleji alebo vo vlastnej šťave - podľa chuti) a dôkladne vymiešame.
  2. Do vymiešanej tuniakovej hmoty pridáme horčicu, majonézu, kečup, soľ a korenie. Dôkladne vyšľaháme.
  3. Cibuľu si nakrájame na malé kocky a vmiešame ju do tuniakovej zmesi.
  4. Nakoniec pridáme natvrdo uvarené vajíčka a petržlenovú vňať.
  5. Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!

Zdroj: Coolinarika

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť