Treska s mrkvou so zemiakmi

Recept Treska s mrkvou so zemiakmi
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduché hlavné jedlo, na ktorom si pochutnáte. Aspoň u nás doma sme si pochutili. Tresku môžete vymeniť aj za lososa alebo inú rybu, akú máte radi. Autor: LuckaZubata

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 bal.mrazená aljašska treska
1 miskazemiak
3 ksmrkva
vňať z petržlenu
soľ
rasca
olivový olej s príchuťou cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zemiaky si očistíme a uvaríme v osolenej vode s rascou.
  2. Tresku si z oboch strán osolíme a posypeme celou rascou a smažíme na rozpálenom olivovom oleji. Nakoniec osmažíme na olivovom oleji kolieska mrkvy a pridáme najemno nakrájanú petržlenovú vňať.
  3. Spôsob servírovania: uvarené zemiaky roztlačíme vidličkou a natlačíme do formičky v tvare srdiečka.
  4. Priložíme jednu rybu a k nej opraženú mrkvičku.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť