Tradičné kokosové ježe

Recept Tradičné kokosové ježe
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tradičný a hlavne na prípravu jednoduchý koláčik.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

200 gpráškový cukor
1 ksvajce
2 lyžicemed
1 lyžicaolej
2 dclmlieko
300 ghladká múka
1 bal.prášok do pečiva

Na obalenie:

250 gpráškový cukor
50 gkakao
5-6 lyžícmlieko
250 gmaslo
250 gkokos
podľa chutirum

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajcia vymiešame s cukrom a za stáleho miešania pridávame po kvapkách olej a med. Potom vmiešame striedavo múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva s mliekom a všetko dobre vymiešame. Zmes vylejeme na vymastený a pomúčený plech.
  2. Upečieme pri teplote 180 stupňov do zlatista asi 30 min.
  3. Poleva:
    Cukor, kakao a mlieko prevaríme a ešte do teplého vmiešame maslo a rum.
  4. Cesto nakrájame na malé kocky, ktoré namáčame do teplej polevy a obaľujeme v strúhanom kokose. Necháme dobre stuhnúť.

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
13.12.2019, Fikina odpovedať00

Prosím na jak velký plech? Děkuji za odpověď.

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť