V miske si zmiešame prášok do pečiva s múkou. Pridáme kakao, maslo, cukor, mlieko a premiešame do hladka. Z výsledného cesta vytvarujeme 2 guličky, ktoré zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke po dobu cca jednej hodiny, aby bolo cesto pevné.
V druhej miske zmiešame žĺtky, vanilkový cukor, práškový cukor, tvaroh, citrónovú kôru, škrob a vymiešame dohladka. V druhej miske vyšľaháme bielky do tuhej peny a následne ich pomaly a jemne primiešame do vyšľahanej tvarohovej hmoty.
Cesto z chladničky vyberieme a na hrubom strúhadle ho postrúhame do tukom vymasteného a múkou vysypaného plechu na pečenie. Nezabúdame na rovnomerné rozmiestnenie cesta na plechu.
Nalejeme naň tvarohovú náplň a nastrúhame druhú, resp. vrchná časť cesta.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 175 stupňov cca 45-50 minút. Upečený koláč vyberieme a necháme vychladnúť.