Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta

Recept Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Z vločiek možno pripraviť rôzne jedlá, ktoré vás zasýtia a dodajú vám dostatok energie na výkon vašej práce. Vyskúšajte si pripraviť aj zdravšiu variantu štrúdle. Autor: Lucka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

100 govsené vločky
200 gbiely jogurt
troškumlieko
1 lyžicamed
podľa chutiškorica
2 ksjablko
hrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zmiešame ovsené vločky, jogurt, trošku mlieka, med a škoricu. Vznikne nám hustá hmota. Na hodinku ju dáme uležať do chladničky.
  2. Potom si nastrúhame jablká, pridáme trochu škorice, môžeme pridať hrozienka, orechy, pokojne aj znovu med, proste, čo máme radi.
  3. Na plech vyložený papierom na pečenie urobíme pruh z polky hmoty z vločiek, potom na to poukladáme zmes z jabĺčok a prekryjeme druhou polkou vločkovej hmoty tak, aby jablká nevyčnievali.
  4. Pečieme v predhriatej rúre na 190 stupňov asi 25 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť