Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta

Pridal: luckazubata, 25.10.2020
Kategorie: Štrúdle a záviny, Dezerty, Zdravé dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Múčniky, Jablká, Podľa ovocia
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Z vločiek možno pripraviť rôzne jedlá, ktoré vás zasýtia a dodajú vám dostatok energie na výkon vašej práce. Vyskúšajte si pripraviť aj zdravšiu variantu štrúdle. Autor: Lucka
FOTKA OD VÁS
Pridal: luckazubata, 25.10.2020
Kategorie: Štrúdle a záviny, Dezerty, Zdravé dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Múčniky, Jablká, Podľa ovocia
SUROVINY
100 govsené vločky
200 gbiely jogurt
troškumlieko
1 lyžicamed
podľa chutiškorica
2 ksjablko
hrozienka
- Zmiešame ovsené vločky, jogurt, trošku mlieka, med a škoricu. Vznikne nám hustá hmota. Na hodinku ju dáme uležať do chladničky.
- Potom si nastrúhame jablká, pridáme trochu škorice, môžeme pridať hrozienka, orechy, pokojne aj znovu med, proste, čo máme radi.
- Na plech vyložený papierom na pečenie urobíme pruh z polky hmoty z vločiek, potom na to poukladáme zmes z jabĺčok a prekryjeme druhou polkou vločkovej hmoty tak, aby jablká nevyčnievali.
- Pečieme v predhriatej rúre na 190 stupňov asi 25 minút.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Štrůdl trochu jinak - zdravější varianta.
KOMENTÁRE K RECEPTU