NajRecept.sk Dezerty Štrúdle a záviny Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta
Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta
Recept Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
luckazubata luckazubata    ·   25.10.2020

Štrúdľa trochu inak - zdravšia varianta

Z vločiek možno pripraviť rôzne jedlá, ktoré vás zasýtia a dodajú vám dostatok energie na výkon vašej práce. Vyskúšajte si pripraviť aj zdravšiu variantu štrúdle. Autor: Lucka

Suroviny
100 g
ovsené vločky
200 g
biely jogurt
trošku
mlieko
1 lyžica
med
podľa chuti
škorica
2 ks
jablko
hrozienka
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Zmiešame ovsené vločky, jogurt, trošku mlieka, med a škoricu. Vznikne nám hustá hmota. Na hodinku ju dáme uležať do chladničky.
  2. Potom si nastrúhame jablká, pridáme trochu škorice, môžeme pridať hrozienka, orechy, pokojne aj znovu med, proste, čo máme radi.
  3. Na plech vyložený papierom na pečenie urobíme pruh z polky hmoty z vločiek, potom na to poukladáme zmes z jabĺčok a prekryjeme druhou polkou vločkovej hmoty tak, aby jablká nevyčnievali.
  4. Pečieme v predhriatej rúre na 190 stupňov asi 25 minút.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár