Strapaté francúzske kuracie rezne

Pridal: Lacusin, 24.11.2020
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Chutné, krehké a šťavnaté kuracie rezne na francúzsky spôsob. Príprava je veľmi jednoduchá a, hlavne, rýchla. Samozrejme, krájanie trvá síce dlhšie, ale stojí to určite za vyskúšanie. Sú jemné a veľmi krehké. Podávala som ich so zemiakovou kašou, klasickou s mliekom a maslom. Autor: Lacusin
FOTKA OD VÁS
Pridal: Lacusin, 24.11.2020
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
4 kskuracie stehno alebo prso
3 ksvajce
4 lyžicekyslá smotana
4 lyžicehladká múka
3 strúčikycesnak
soľ
korenie
na zdobeniepažítka
petržlenová vňať
na vyprážanieolej
- Kuracie stehná alebo prsia očistíme, umyjeme a dôkladne vysušíme.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Střapaté francouzské kuřecí řízky.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Francuskie kotleciki z kurczaka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Französische Hähnchenpuffer an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Elenállhatatlan csirketócsni.
KOMENTÁRE K RECEPTU