Steakové hranolky s horčicou
Luxusná chuť! Aj vy máte radšej zemiaky ako ryžu? Existuje mnoho receptov, ako pripraviť pečené zemiaky. Vyskúšali ste ich skombinovať s horčicou?
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
Budeme potrebovať:
1,5 kgzemiak
85 ghorčicové semienka
2 lyžicerozpustené maslo
2 lyžiceolivový olej
2 lyžicecitrónová šťava
1 kskôra z jedného citróna
1 lyžicasušené oregano
1 lyžičkasoľ
1/2 lyžičkykorenie
- Zemiaky umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Ostatné suroviny zmiešame v miske, pridáme zemiaky a dôkladne premiešame.
- Pripravíme si plech na pečenie, ktorý vyložíme papierom. Rúru predhrejeme na 220 stupňov.
- Na papier poukladáme zemiaky a pečieme do zlata cca 1 hodinu. Vnútri sú mäkkučké a zvonku chrumkavé.
Zdroj: Nosalty
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Steakové hranolky s hořčicí.
KOMENTÁRE K RECEPTU