Šťavnatý Milka koláč s grankom na hrnčeky

Recept Šťavnatý Milka koláč s grankom na hrnčeky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúci zákusok nielen na nedeľné poobedie, ale kľudne aj na rodinné oslavy. Upravila som si recept podľa seba a vznikol z toho luxusný dezert. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

1 hrnček (250 ml)polohrubá múka
1 hrnčekkryštálový cukor
1 hrnčekgranko
1 hrnčekolej
5 ksvajce
1 bal.prášok do pečiva

Ďalej:

300 ml pohárjahodový džem
250 mlsmotana na šľahanie
250 gMilka čokoláda
100 mluvarená káva

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky suroviny na cesto vyšľaháme do jednotnej hmoty, ktorú vylejeme na tukom vymastený a múkou vysypaný plech. Pekne uhladíme a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca pol hodinu - sledujeme
  2. Po upečení cesto polejeme uvarenou kávou a potrieme džemom.
  3. Smotanu ohrejeme, pridáme nalámanú milka čokoládu a miešaním ju rozpustíme. Navrstvíme na džem a pekne uhladíme.
  4. Na vrch môžete dať ešte čokoládovú polevu - nemusíte. Necháme stuhnúť minimálne 2 hodiny v chladničky a potom nakrájame na úhľadné rezy.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť