Šťavnaté rezne v jogurtovej marináde

Pridal: rebeka, 27.5.2021
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Bravčové mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vždy sa hovorí, že mliečne produkty v marináde zabránia tomu, aby bolo mäso po upečení tuhé alebo málo šťavnaté. A je tomu naozaj tak. Niekedy bravčové rezne máčam celú noc v mlieku alebo tieto rezne boli ponorené v marináde celý deň a výsledok bol naozaj veľmi dobrý. Jogurt som po namočení do marinády vôbec nedávala dole, rovno som celé mäso obalila v strúhanke a chuťovo to bolo na jednotku aj s hviezdičkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTKA OD VÁS
Pridal: rebeka, 27.5.2021
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Bravčové mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
4 kskurací steak (vykostené horné stehná)
200 gbiely smotanový jogurt
4 lyžicemajonéza
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
5 strúčikovcesnak
štipkachilli
podľa chutizmes sušených byliniek alebo hotová zmes obľúbeného korenia (grilovacie, na kura atp)
strúhanka
na vyprážanietuk
- Jogurt zmiešame s majonézou, soľou, korením a ostatným korením a bylinkami.
- Umyté, nakrájané a osušené mäso naložíme do tejto marinády na 12 až 24 hod.
- Mäso potom obalíme v strúhanke a pozvoľna vyprážame na rozpálenom tuku (olej, masť ...).
- Tieto rezne sú veľmi šťavnaté a moc dobré.
Môj blog: Varenie s Tomom
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Šťavnaté řízky v jogurtové marinádě.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Soczyste kotlety w jogurtowej marynacie.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Saftige Schnitzel in Joghurtmarinade an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szaftos csirkecomb joghurtos pácban.
KOMENTÁRE K RECEPTU