Špecle s kapustou a údeným

Recept Špecle s kapustou a údeným

Pridal: NajLucka, 4.3.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Špecle z perlivej vody. Vy-ni-ka-jú-ce!!!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 4.3.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

3 ksvajce
1/2 lmlieko
lyžičkasoľ
1 dclperlivá voda
hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajcia s mliekom, vodou a soľou rozšľaháme a postupne prisypávame múku na polotuhé cesto.
  2. Potom cez dierovaný cedidlo (špeclovač) cesto pretlačíme do osolenej vriacej vody, varíme 2-3 minúty.
  3. Hotové potom premiešame s opečenou cibuľkou, údeným mäsom a nakrájanou kyslou kapustou.

Zdroj: ღ Varenie a pečenie s radosťou ღ

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť