Španielsky rozlietaný vtáčik

Recept Španielsky rozlietaný vtáčik
FOTKA OD VÁS
Recept Španielsky rozlietaný vtáčik
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Obed pre kráľa. Takto volá toto jedlo môj manžel. Má veľmi rád španielske vtáčiky, či už rozlietané po celom tanieri alebo krásne závitky.

FOTKA OD VÁS
Recept Španielsky rozlietaný vtáčik
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

5 kshovädzie alebo bravčové plátky
2 kspárok
kúsokslanina
4 ksvajcia natvrdo
5 kssterilizované uhorky
1 ksveľká cibuľa
2 lyžiceplnotučná horčica
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Naklepané plátky hovädzieho mäsa okoreníme čiernym korením, osolíme a potrieme horčicou.
  2. Na masti alebo oleji spolu s kockami anglickej slaniny necháme popražiť nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, ktoré sprudka opečieme z oboch strán.
  3. Nalejeme vývar, pridáme lyžicu horčice, korenie, zamiešame a mäso dusíme domäkka.
  4. Mäso vyberieme a do omáčky pridáme nakrájané párky, nakrájané vajcia na kolieska, uhorky na kocky a mierne zahustíme omáčku, potom vložíme do horúcej omáčky mäso a prehrejeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
18.10.2020, Gaff odpovedať00

Jaký vývar? Jak jsme ho udělali? Podle mě tam . . . jeden krok.

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť