Špagetové jednohubky s parmezánom

Recept Špagetové jednohubky s parmezánom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasické špagety s paradajkovou omáčkou a mletým mäsom, posypané strúhaným syrom má každý rád. Skúste si pripraviť také jednohubky. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

špagety
olivový olej
parmezán
paradajkové pyré
oregano
cesnak
cibuľa
mleté mäso
vajce
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Špagety uvaríme v osolenej vode al dente. Následne ich scedíme a necháme osušiť.
  2. V miske ich zmiešame s olivovým olejom a nastrúhaným parmezánom.
  3. Na rozpálenej panvici z mletého mäsa, do ktorého sme pridali jedno vajíčko, soľ, korenie vytvarujeme guličky a opekáme ich z každej strany.
  4. Pripravíme si plech na muffiny a každú dierku vymažeme trochou oleja. Navrstvíme špagety.
  5. Na panvici orestujeme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak a paradajkové pyré. Ochutíme oreganom a necháme chvíľu prejsť varom.
  6. Na špagety v plechu navrstvíme paradajkové pyré, poukladáme mleté mäso a znovu navrstvíme paradajkové pyré. Posypeme parmezánom a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 190 stupňov cca 10-15 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť