Slivkové suflé s krustou

Pridal: luckazubata, 25.10.2020
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Múčniky, Slivky, Podľa ovocia
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Trošku netradičnejšie, ale o to chutnejšie. Začala som s pečením zdravších chuťoviek, ktoré sú doma veľmi obľúbené. Krusta z bebe sušienok, orechov a ovsených vločiek. Samozrejme, nesmie chýbať ani maslo, veď predsa aj to obsahuje látky, ktoré naše telo potrebuje, takže netreba ho vynechávať z nášho jedálnička. Autor: Lucka
FOTKA OD VÁS
Pridal: luckazubata, 25.10.2020
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Múčniky, Slivky, Podľa ovocia
SUROVINY
Slivková zmes:
1 bal.Mascarpone
2 ksvajce
5 lyžíckryštýlový cukor
1/4 bal.škoricový cukor
1/2 kszaváracie poháre sliviek
Krusta:
10 ksBeBe keksy
2 hrstevlašské orechy
2 hrsteovsené vločky
50 gmaslo
- Rúru si zapneme na 180 stupňov. V mixéri si rozomelieme sušienky, orechy a zmiešame s ovsenými vločkami.
- Rozmixujeme si odkvapkané slivky s lyžicou cukru kryštál. V mise si vyšľaháme vajce - po dobu 1 minúty. Postupne zašľaháme 4 lyžice cukru kryštál a 1/4 sáčku škoricového cukru. Vmiešame rozmixované slivky. Dobre premiešame. Nakoniec vmiešame Mascarpone. Podľa našej chuti môžeme dosladiť. Zmesou naplníme zapekacie misky takmer doplna, ale necháme miesto na kôrku.
- Dáme zapiecť na cca 30 minút.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Švestkové suflé s krustou.
KOMENTÁRE K RECEPTU