Cesto: Do teplého mlieka pridáme droždie, 1/2 lyžičky kr. cukru a 3 lyžice múky. Necháme vzísť kvások. V druhej miske zmiešame ostatné suroviny a nakoniec pridáme kvások - spracujeme hladké cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť.
Vykysnuté cesto na doske rozvaľkáme na tenký plát, ktorý potrieme plnkou.
Plnka: Tvaroh vymiešame s vajíčkom a práškovým cukrom.
Keď sme na cesto navrstvili tvarohovú plnku, zrolujeme ho. Následne nakrájame na plátky, ktoré ukladáme na plech vyložený papierom. Prikryjeme ich utierkou a necháme 40 minút kysnúť.
Pred pečením ich potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri teplote 190 stupňov do zlata.
Upečené potrieme rozšľahanou kyslou smotanou s cukrom, zakryjeme na pár minút alobalom a podávame. Dobrú chuť!