Skvelé chlpaté bravčové plnené rezne

Recept Skvelé chlpaté bravčové plnené rezne
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Receptov na rezne poznáme asi milión. Skúšali ste však rezne naplniť napríklad zmesou z opražených húb? Ak nie, určite vyskúšajte. Zároveň tieto rezne neobaľujeme v klasickom trojobale (hladká múka, vajíčko a strúhanka), ale obaľujeme v nahrubo nastrúhaných zemiakoch, ktoré vyprážaním budú krásne chrumkať pod zubami. K tomu už len zeleninová príloha a môžeme podávať chutný obed.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

bravčové karé
tvrdý syr
zemiak
vajce
soľ
olej
šampiňóny
cibuľa
hladká múka
korenie
pažítka alebo iná bylinka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Gramáž surovín neuvádzam zámerne, každý si zvolí toľko mäsa, koľko stravníkov bude mať.
  2. Cibuľu nakrájame na prúžky, orestujeme ich na rozpálenom oleji na panvici dozlatista. Pridáme huby, chvíľu dusíme a na záver pridáme bylinky. Odložíme bokom a necháme vychladnúť. Do vychladnutej plnky pridáme nastrúhaný syr a premiešame.
  3. Bravčové karé nakrájame na rezne a jemne ich vyklepeme na tenký plátok, ktorý naplníme pripravenou plnkou. Vrch osolíme a okoreníme podľa chuti.
  4. Zemiaky nastrúhame na hrubom strúhadle. V miske vyšľaháme vajíčka, do druhej misky dáme hladkú múku a začneme obaľovať. Najskôr v hladkej múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhaných zemiakoch.
  5. Smažíme v rozpálenom oleji z každej strany dozlatista.

Zdroj: Sovkusom

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť