Škoricové klbká

Recept Škoricové klbká
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tak a toto som neverila, že budem niekedy robiť, ale tak prečo nie :) Recept ma zaujal veľmi, až natoľko, že som ho skúšala mimo Vianoc, aby som nemala práve na sviatky premiéru a aby sa hlavne vydarili ako majú :) Cesto je z pudingov, cesto je neuveriteľne mäkké a krehké a doslova sa na jazyku rozplýva. A keď poviem rozplýva, myslím, že sa úplne rozpúšťa :) Zostane vám len fantastická chuť škorice, ktorá určite poteší vaše chuťové poháriky. Autor: Petra H.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

250 ghladká múka
100 gpráškový cukor
2 bal.vanilkový cukor
2 bal.vanilkový pudinga
200 gtuk
1 ksvajce
1 lyžičkaškorica

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré necháme do druhého dňa odležať.
  2. Kúsky cesta pretláčame cez lis na cesnak a kladieme na plech vyložený papierom na pečenie.
  3. Kôpky upravíme do tvaru klbka, posypeme farebnou cukrovou ryžou a upečieme.
  4. Pečieme na 180 stupňov dozlatista. Netrvá to dlho, max 10 minút, preto rúru sledujte, aby ste klbká veľmi nevysušili.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU

výborné a okamžitě zmizely,udělala jsem dvojtou dávku a z té vyšlo cca 150 klubíček :-)

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť