Škandinávska krémová jemná rybacia polievka

Recept Škandinávska krémová jemná rybacia polievka

Pridal: Romča Važa, 20.9.2020

Kategorie: Rybacie polievky, Husté polievky, Polievky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Škandinávska jemná rybacia polievka

FOTKA OD VÁS

Pridal: Romča Važa, 20.9.2020

Kategorie: Rybacie polievky, Husté polievky, Polievky

SUROVINY

asi 1/2 kgryba
1 ksmrkva
1 kspetržlen
1/2 ksmalý zeler
kúsokmaslo
1 lvývar z rýb
podľa chutisoľ
podľa chutibiele korenie
1 kssmotana

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na masle orestujeme koreňovú zeleninu, zalejeme vývarom z rýb, ktoré sme si uvarili vopred, osolíme a pridáme trošku bieleho korenia a povaríme.
  2. Potom rozmixujeme a pridáme smotanu (12%) alebo mlieko.
  3. Prehrejeme a nakoniec pridáme uvarené rybie mäso. Podľa chuti ešte dosolíme.
  4. Rybu môžeme použiť akúkoľvek, môže byť aj viac druhov. Pokiaľ ale použijeme iba tresku, polievka bude tiež výborná.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť