Škandinávska krémová jemná rybacia polievka

Pridal: Romča Važa, 20.9.2020
Kategorie: Rybacie polievky, Husté polievky, Polievky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Škandinávska jemná rybacia polievka
FOTKA OD VÁS
Pridal: Romča Važa, 20.9.2020
Kategorie: Rybacie polievky, Husté polievky, Polievky
SUROVINY
asi 1/2 kgryba
1 ksmrkva
1 kspetržlen
1/2 ksmalý zeler
kúsokmaslo
1 lvývar z rýb
podľa chutisoľ
podľa chutibiele korenie
1 kssmotana
- Na masle orestujeme koreňovú zeleninu, zalejeme vývarom z rýb, ktoré sme si uvarili vopred, osolíme a pridáme trošku bieleho korenia a povaríme.
- Potom rozmixujeme a pridáme smotanu (12%) alebo mlieko.
- Prehrejeme a nakoniec pridáme uvarené rybie mäso. Podľa chuti ešte dosolíme.
- Rybu môžeme použiť akúkoľvek, môže byť aj viac druhov. Pokiaľ ale použijeme iba tresku, polievka bude tiež výborná.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Skandinávská krémová jemná rybí polévka.
KOMENTÁRE K RECEPTU