NajRecept.sk Polievky Rybacie polievky Škandinávska krémová jemná rybacia polievka
Škandinávska krémová jemná rybacia polievka
Recept Škandinávska krémová jemná rybacia polievka
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Romča Važa Romča Važa    ·   20.9.2020

Škandinávska krémová jemná rybacia polievka

Škandinávska jemná rybacia polievka

Suroviny
asi 1/2 kg
ryba
1 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1/2 ks
malý zeler
kúsok
maslo
1 l
vývar z rýb
podľa chuti
soľ
podľa chuti
biele korenie
1 ks
smotana
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Na masle orestujeme koreňovú zeleninu, zalejeme vývarom z rýb, ktoré sme si uvarili vopred, osolíme a pridáme trošku bieleho korenia a povaríme.
  2. Potom rozmixujeme a pridáme smotanu (12%) alebo mlieko.
  3. Prehrejeme a nakoniec pridáme uvarené rybie mäso. Podľa chuti ešte dosolíme.
  4. Rybu môžeme použiť akúkoľvek, môže byť aj viac druhov. Pokiaľ ale použijeme iba tresku, polievka bude tiež výborná.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár