NajRecept.sk Národná kuchyňa Ázijská kuchyňa Shirataki ryža s morčacími prsiami a zeleninou podľa Lukáša Vrany z CWP
Shirataki ryža s morčacími prsiami a zeleninou podľa Lukáša Vrany z CWP
Recept Shirataki ryža s morčacími prsiami a zeleninou podľa Lukáša Vrany z CWP
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Anna_Anicka    ·   20.10.2020

Shirataki ryža s morčacími prsiami a zeleninou podľa Lukáša Vrany z CWP

25 min
Čas prípravy
20 min
Čas varenia
Suroviny
320 g
morčacie prsia
200 g
Shirataki ryža
200 g
ázijská zeleninová zmes
podľa chuti
korenie bez glutamanu a soli
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Ak máte ryžu radi, ale vyhýbate sa jej práve z tohto dôvodu, vyskúšajte recept Lukáša Vrany, výživového poradcu a školiteľa programu CWP. Shirataki ryža chutí skvele a v kombinácii s morčacím a zeleninou nespoznáte chuťový rozdiel od ryže klasickej.
  2. Morčacie prsia očistíme a nakrájame na kúsky. Vložíme na panvicu a pridáme vybrané korenie. Akonáhle sa mäso zatiahne, pridáme zeleninu a spoločne dusíme domäkka približne 7 minút.
  3. Zlejeme nálev z konjakovej ryže a ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou. Po premytí ju necháme minútu prehriať vo vriacej vode.
  4. Ryžu primiešame do mäsovej zmesi so zeleninou a necháme pod pokrievkou chvíľu oddýchnuť, aby sa chute prepojili.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár