Sedliacke kotlety so slaninou a cesnakom

Recept Sedliacke kotlety so slaninou a cesnakom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tip na nedeľný obed. Ocko si zažiadal konečne poriadny kus mäsa a samozrejme k tomu slaninu a veľa cesnaku, v ktorom by sa aj kúpal. Tak na jeho želanie. Vyskúšajte aj vy. Autor: Marta

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

600 gbravčové kotlety
troškuolej
podľa chutislanina
5 strúčikovcesnak
asi 1 lyžicahladká múka
asi 150 mlmäsový vývar
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso umyjeme, nakrájame na plátky. Osolíme, okoreníme a na rozohriatom oleji z oboch strán poopekáme. Zaroveň s mäsom opekáme aj slaninu nakrájanú na hrebeň.
  2. Hotové mäso a slaninu dáme na teplé miesto. Cesnak nakrájame na plátky a pridáme do výpeku, trochu ho opražíme.
  3. Výpek zaprášime hladkou múkou, zalejeme vlažným vývarom, dobre zamiešame a chvíľku povaríme, ak treba dosolíme.
  4. Zemiaky uvaríme v osolenej vode. Ak sú hotové, scedíme.
  5. Na panvici rozpustíme maslo pridáme scedené zemiaky, petržlen a trošku ich opražíme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť