Ryžové rezance s arašidovou omáčkou

Recept Ryžové rezance s arašidovou omáčkou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Objavte čaro ázijskej kuchyne aj doma.Je to veľmi jednoduché na prípravu. Stačí pár základných surovín a chutné a zdravé jedlo máte zachvíľu na stole.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Omáčka:

2 lyžicearašidového masla
2 lyžicesójovej omáčky
2 lyžicecitrónovej šťavy
1 ksstrúčik cesnaku
1 lyžicaryžového sirupu
trošku vody
soľ

Zeleninovo-mäsová zmes:

2 kskuracie prsia
2 ksjarná cibuľka
1 ksmrkva
1 ksčervená paprika
kokosový olej
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Z arašidového masla, sójovej omáčky, citrónovej šťavy a trošky vody si pripravíme arašidovú omáčku.
    Dochutíme cesnakom, ryžovým sirupom alebo trstinovým cukrom a soľou.

  2. Na kokosovom oleji orestujeme na pásiky nakrájané kuracie prsia, pridáme pokrájanú jarnú cibuľku,
    papriku a mrkvu.
  3. Všetko spolu prehrejeme a dochutíme pripravenou arašidovou omáčkou.Podávame s uvarenými ryžovými rezancami.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť