Rybie predjedlo - jednohubky

Recept Rybie predjedlo - jednohubky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúce predjedlo, ktorým potešíte milovníkov rýb. Môžete použiť aj pečivo, biele alebo celozrnné, prípadne to môžete podávať aj bez pečiva. Je to chutné aj bez pečiva.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 plechovkasardinky alebo tuniak
1 ksmrkva
1 ksjablko
1 kscibuľa
podľa chutibylinky
soľ
korenie
kyslá smotana
paradajka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Surovú mrkvu a jablko očistíme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme rybu z konzervy (výber je na vás, podľa toho, čo vám najviac chutí) a vidličkou všetko dôkladne rozdrvíme na drobno.
  2. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, bylinky podľa vlastnej chuti, osolíme a okoreníme a postupne pridávame kyslú smotanu. Pridávame toľko, aby sme dostali nátierku, ktorá sa jednoducho rozotiera.
  3. Paradajky nakrájame na plátky a lyžičkou navrstvíme nátierku. Môžete ešte nastrúhať syr alebo na tanieri ozdobiť bylinkami, prípadne použiť i pečivo.

Zdroj: Vk

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť