,,Rybí,, šalát z králika

Recept ,,Rybí,, šalát z králika
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tak zase po čase nás prepadla chuť na tento falošný rybí šalát. "Ferdo", ako som si ho pracovne nazvala, bol obrí králičí samec, takže ho bol plný hrniec a vo finále som šalát miešala v šalátovej mise. Autor: Danka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

1 kscelý vypitvaný králik
3 kscibuľa
3 ksbobkový list
10 guličiekcelé čierne korenie
5 guličieknové korenie
1 vrchovatá lyžičkasoľ
0,5 locot
1 lvoda
1 pohárikMoravanka
asi 2 lyžičkyhorčica
podľa chutimajonéza
podľa chutitatárska omáčka
na dochuteniesoľ
na dochuteniecukor
na dochuteniemleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso uvaríme vo vode s octom a korením (ja varím v tlakovom hrnci asi 3/4 hodiny a potom nechám dôjsť) a potom necháme v chladnejšej miestnosti odležať aj s nálevom cca 8 hodín.
  2. Potom mäso vyberieme, odkostíme a necháme väčšie kúsky, aby sa pri miešaní úplne nerozpadlo.
  3. Pridáme cibuľu, pokrájanú zeleninu, horčicu, majonézu a tatársku omáčku a dochutíme.
  4. Túto pochúťku možno vyčarovať aj z kuracích stehien bez kože, tie sa ale varia o niečo kratšie.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť