Rolované fašírky so strúhaným syrom

Pridal: Jaja79, 11.3.2021
Kategorie: Karbonátky, Mleté mäso, Mäso, Hovädzie mäso, Bravčové mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Večera
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Najväčšia delikatesa pod slnkom. Je to obmena klasických fašírok. Mleté mäso zrolujete so strúhaným syrom a obalíte v cestíčku. Smažíte na rozpálenom oleji do zlata. Ja som tieto fašírky podávala so zemiakovou kašou a zaváranou cviklou. Autor: Jaja
FOTKA OD VÁS
Pridal: Jaja79, 11.3.2021
Kategorie: Karbonátky, Mleté mäso, Mäso, Hovädzie mäso, Bravčové mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Večera
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
500 gmleté mäso
1 kscibuľa
2 strúčikycesnak
150 gstrúhaný syr
1 ksvajce
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa potrebyolej
Cestíčko:
250 mlmlieko
2 ksvajce
10 lyžíchladká múka
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
- Kým roláda tuhne v mrazničke, pripravíme si cestíčko - vymiešame všetky potrebné suroviny do hladkej hmoty.
- Roládu vyberieme z mrazničky (ja som ju nechala tuhnúť asi 2 hodiny) a nakrájame na centimetrové plátky, ktoré máčame v cestíčku a smažíme na rozpálenom oleji dozlata.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Rolované karbanátky se strouhaným sýrem.
KOMENTÁRE K RECEPTU