Rolované fašírky so strúhaným syrom

Recept Rolované fašírky so strúhaným syrom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Najväčšia delikatesa pod slnkom. Je to obmena klasických fašírok. Mleté mäso zrolujete so strúhaným syrom a obalíte v cestíčku. Smažíte na rozpálenom oleji do zlata. Ja som tieto fašírky podávala so zemiakovou kašou a zaváranou cviklou. Autor: Jaja

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

500 gmleté mäso
1 kscibuľa
2 strúčikycesnak
150 gstrúhaný syr
1 ksvajce
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa potrebyolej

Cestíčko:

250 mlmlieko
2 ksvajce
10 lyžíchladká múka
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mleté mäso zmiešame s na drobno nakrájanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, vajíčkom, soľou a čiernym korením.
  2. Na pracovnú dosku rozprestrieme potravinársku fóliu a rozložíme mleté mäso. Navrstvíme nastrúhaný syr a pomocou fólie zrolujeme. Stočenú roládu odložíme do mrazničky, aby sa nám fašírky lepšie krájali.
  3. Kým roláda tuhne v mrazničke, pripravíme si cestíčko - vymiešame všetky potrebné suroviny do hladkej hmoty.
  4. Roládu vyberieme z mrazničky (ja som ju nechala tuhnúť asi 2 hodiny) a nakrájame na centimetrové plátky, ktoré máčame v cestíčku a smažíme na rozpálenom oleji dozlata.
  5. Podávame so zemiakovou kašou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť