Rizoto z červenej šošovice a bulguru

Recept Rizoto z červenej šošovice a bulguru

Pridal: sonizna, 19.9.2020

Kategorie: Rizoto, Bulgur, Ryža, Obed, Hlavné jedlo, Prílohy

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rizoto z červenej šošovice a bulguru. Autor: sonizna

FOTKA OD VÁS

Pridal: sonizna, 19.9.2020

Kategorie: Rizoto, Bulgur, Ryža, Obed, Hlavné jedlo, Prílohy

SUROVINY

Budeme potrebovať:

35 gčervená šošovica
35 gbulgur
1/2cibuľa
3 golivový olej
50 gčerstvé šampiňóny
100 gmrazená zeleninová zmes
7 gsoľ
7 gkorenie mleté
1 lyžicasójová omáčka
15 geidam

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Červenú šošovicu a bulgur zmiešame, zalejeme vodou a varíme asi 15 minút domäkka. Zlejeme a necháme bokom.
  2. Cibuľu nakrájame na jemno, šampiňóny na plátky.
  3. Cibuľu opekáme na oleji dozlatista.
    Pridáme mrazenú zeleninu a šampiňóny. Dusíme 10 minút.
  4. Osolíme, okoreníme a ochutíme sójovou omáčkou. 
  5. Zmes šošovice a bulguru zmiešame so zeleninovou zmesou, posypeme syrom a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť