NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Rezne lenivej gazdinky: Netreba hodiny marinovať, stačí len natrieť a hodiť do rúry!
Rezne lenivej gazdinky: Netreba hodiny marinovať, stačí len natrieť a hodiť do rúry!
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Triniti    ·   11.6.2021

Rezne lenivej gazdinky: Netreba hodiny marinovať, stačí len natrieť a hodiť do rúry!

Ak premýšľate, čo by ste navarili na obed a nemáte čas mäso marinovať, vyskúšajte tento recept. Mäso nemusíte marinovať, stačí ho pred pečením potrieť majonézou a okoreniť, osoliť a za cca 40 minút máte chutné šťavnaté mäsko na tanieri. Ak vám, samozrejme, počas pečenia majonéza skĺzne do pekáča, nezabudnite to pekne natierať aj počas pečenia.Autor: Triniti

NAJLEPŠIE RECEPTY

Suroviny
kuracie stehno
soľ
korenie
majonéza
olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Kuracie stehná nakrájame na rezne. Ak by ste použili kuracie prsia, môže sa stať, že mäso bude vysušené. V tom prípade by som vám odporučila stiahnuť teplotu a piecť kratší čas.
  2. Nakrájané rezne poukladáme na pekáčik, ktorý sme vymastili olejom. Osolíme a okoreníme a potrieme každý kúsok majonézou.
  3. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30-40 minút. Sledujeme, každá rúra pečie inak, preto sa riaďme tou svojou.
  4. Ak vám počas pečenia majonéza skĺzne dolu z mäsa, nezabudnite mäso znovu ponatierať. Majonéza dodá mäsu šťavnatosť.

Video ochutnávky

Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Najnovšie recepty

Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu

Viac receptov