Rezne lenivej gazdinky: Netreba hodiny marinovať, stačí len natrieť a hodiť do rúry!

Recept Rezne lenivej gazdinky: Netreba hodiny marinovať, stačí len natrieť a hodiť do rúry!

Pridal: Triniti, 11.6.2021

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak premýšľate, čo by ste navarili na obed a nemáte čas mäso marinovať, vyskúšajte tento recept. Mäso nemusíte marinovať, stačí ho pred pečením potrieť majonézou a okoreniť, osoliť a za cca 40 minút máte chutné šťavnaté mäsko na tanieri. Ak vám, samozrejme, počas pečenia majonéza skĺzne do pekáča, nezabudnite to pekne natierať aj počas pečenia.Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS

Pridal: Triniti, 11.6.2021

Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

SUROVINY

kuracie stehno
soľ
korenie
majonéza
olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie stehná nakrájame na rezne. Ak by ste použili kuracie prsia, môže sa stať, že mäso bude vysušené. V tom prípade by som vám odporučila stiahnuť teplotu a piecť kratší čas.
  2. Nakrájané rezne poukladáme na pekáčik, ktorý sme vymastili olejom. Osolíme a okoreníme a potrieme každý kúsok majonézou.
  3. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30-40 minút. Sledujeme, každá rúra pečie inak, preto sa riaďme tou svojou.
  4. Ak vám počas pečenia majonéza skĺzne dolu z mäsa, nezabudnite mäso znovu ponatierať. Majonéza dodá mäsu šťavnatosť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť