Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny a postupne pridávame po lyžiciach zmes múky, prášku do pečiva a kakaa. Takto pripravené cesto navrstvíme do okrúhlej formy na pečenie s priemerom 25 cm. Dno formy sme vystlali papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 - 25 minút.
Vodu zvaríme a pridáme cukor. Miešaním ho rozpustíme a polejeme upečený korpus. Necháme vychladnúť.
400 ml mlieka dáme do hrnca a ohrejeme. Pridáme cukor a necháme ho rozpustiť. V druhej miske si zmiešame 100 ml mlieka, žĺtky a pudingový prášok s múkou. Dôkladne vymiešame, aby sme nemali hrudky a pridáme k horúcemu mlieku. Uvaríme hustý puding.
Maslo s cukrom vyšľaháme do peny a po lyžiciach pridávame vychladnutý hustý puding. Vyšľaháme krémovú hmotu, ktorú navrstvíme na vychladnutý plát cesta. Pekne uhladíme.
Nad parou vyšľaháme bielky s cukrom do tuhej peny a navrstvíme na krém. Pekne uhladíme a odložíme do chladničky na minimálne 3 hodiny. Dobrú chuť!