Najskôr uvaríme krém. V mlieku rozmiešame vajíčko, cukor, vanilku, kukuričný škrob a pridáme aj štipku soli. Dáme na oheň a varíme do zhustnutia. Hustý krém odstavíme a do ešte horúceho pridáme maslo. Miešaním maslo rozpustíme. Zakryjeme potravinárskou fóliou tak, aby sa dotýkala povrchu a necháme vychladnúť. Po vychladnutí krém preložíme do cukrárskeho sáčku.
Vajíčka a cukor vyšľaháme do tuhej peny. Pridáme vanilku, smotanu, olej a už len ručne vymiešame hladkú hmotu, do ktorej na záver pridáme preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, jedlou sódou a kakaom. Pripravené cesto navrstvíme do okrúhlej formy na pečenie, na dno ktorej sme dali papier na pečenie.
Cukrárskym sáčkom s krémom urobíme mriežku a dáme piecť. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov cca pol hodinu - sledujeme. Po upečení necháme vychladnúť a vrch posypeme práškovým cukrom.