NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčový rezeň marinovaný v pive
Bravčový rezeň marinovaný v pive
Recept Bravčový rezeň marinovaný v pive
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Triniti Triniti    ·   12.10.2020

Bravčový rezeň marinovaný v pive

Dnes klasický výdatný obed, ale predsa inak. Mala som v chladničke otvorené pivo, tak som ho chcela spotrebovať. Mäso som najskôr namočila v pive, trochu som pridala aj do vajíčok pri trojobale. Bol vynikajúci, ja som pivo vôbec necítila, ale doma mi moji maškrtníci povedali, že oni ho cítia. Ale chutilo im. Autor: Triniti

20 min
Čas prípravy
40 min
Čas varenia
Suroviny
4 ks
bravčové karé - vykostené
100 ml
svetlé pivo
1 strúčik
cesnak
3 ks
vajce
4 lyžice
hladká múka
5 lyžíc
strúhanka
3 lyžice
sadlo
soľ
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso nakrájame na plátky a namarinujete ho vo svetlom pive. Aspoň hodinku.
  2. Pripravíme si trojobal. Múku do jednej misky, do druhej rozbijeme vajíčko, pridáme 3 PL piva, osolíme a okoreníme a prelisujeme cesnak. Do tretej misky dáme klasicky iba strúhanku.
  3. Potom mäso klasicky obalíme v pripravenom trojobale a vyprážame na rozpálenom oleji na panvici z oboch strán do zlata.
  4. Podávala som so zemiakmi a zeleninkou. Dobrú chuť.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár