Rafaello bez pečenia

Pridal: Triniti, 22.10.2020
Kategorie: Sviatočné pečenie, Narodeniny, Zákusky, Dezerty, Nepečené dezerty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Kto nemá rád dlho stáť v kuchyni, aby si pripravil chutný dezert, vyskúšajte tieto nepečené rezy Rafaello. Najlepšie sú na druhý deň, keď sušienky zmäknú. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Pridal: Triniti, 22.10.2020
Kategorie: Sviatočné pečenie, Narodeniny, Zákusky, Dezerty, Nepečené dezerty
Čas prípravy:
SUROVINY
Budeme potrebovať:
3 hrnčekymlieko
3 lyžicehladká múka
3 lyžicekukuričný škrob
3 ksžĺtok
3 lyžičkyvanilkový cukor
1,5 hrnčekakryštálový cukor
2 hrnčekykokos
250 gmaslo
2 bal.sušienky
- V polovici pohára mlieka rozmiešame žĺtky, múku a kukuričný škrob. Zvyšné mlieko dáme variť na oheň spolu s kryštálovým a vanilkovým cukrom, prilejeme mlieko so žĺtkami a varíme, kým hmota nezhustne.
- Hustý puding odstavíme, zakryjeme alobalom a necháme vychladnúť.
- Maslo vymiešame do peny, pridáme po lyžiciach vychladnutý puding a vyšľaháme krémovú hmotu. Na záver pridáme 1,5 pohára kokosu a premiešame. Hmotu rozdelíme na 3 časti.
- Pripravíme si hlbšiu formu o rozmere 24 x 34 cm, dno vyložíme sušienkami, navrstvíme 1/3 krému, znovu poukladáme sušienky, navrstvíme druhú tretinu krému, poukladáme sušienky a navrstvíme zvyšný krém.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s RAFAELLO bez pečení.
Dobrý den, jaké sušenky je nejlepší použít? Máslové? Děkuji předem za odpověď
jo máslové :)