Rafaello bez pečenia

Recept Rafaello bez pečenia
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kto nemá rád dlho stáť v kuchyni, aby si pripravil chutný dezert, vyskúšajte tieto nepečené rezy Rafaello. Najlepšie sú na druhý deň, keď sušienky zmäknú. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

Budeme potrebovať:

3 hrnčekymlieko
3 lyžicehladká múka
3 lyžicekukuričný škrob
3 ksžĺtok
3 lyžičkyvanilkový cukor
1,5 hrnčekakryštálový cukor
2 hrnčekykokos
250 gmaslo
2 bal.sušienky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V polovici pohára mlieka rozmiešame žĺtky, múku a kukuričný škrob. Zvyšné mlieko dáme variť na oheň spolu s kryštálovým a vanilkovým cukrom, prilejeme mlieko so žĺtkami a varíme, kým hmota nezhustne.
  2. Hustý puding odstavíme, zakryjeme alobalom a necháme vychladnúť.
  3. Maslo vymiešame do peny, pridáme po lyžiciach vychladnutý puding a vyšľaháme krémovú hmotu. Na záver pridáme 1,5 pohára kokosu a premiešame. Hmotu rozdelíme na 3 časti.
  4. Pripravíme si hlbšiu formu o rozmere 24 x 34 cm, dno vyložíme sušienkami, navrstvíme 1/3 krému, znovu poukladáme sušienky, navrstvíme druhú tretinu krému, poukladáme sušienky a navrstvíme zvyšný krém.
  5. Zvyšok kokosu na suchej panvici opečieme a posypeme vrch. Odložíme do chladničky. Rezy sú najlepšie na druhý deň, keď sušienky zmäknú. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
16.7.2020, Sanaka odpovedať00

Dobrý den, jaké sušenky je nejlepší použít? Máslové? Děkuji předem za odpověď

21.7.2020, NejLucka (administrátor) odpovedať00

jo máslové :)

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť