Pudingová rýchlovka ku šálke kávy, ktorá tromfne aj bublaninu

Recept Pudingová rýchlovka ku šálke kávy, ktorá tromfne aj bublaninu
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantastický a vláčny koláčik, ktorý si zamilujete. Robila som ho z čokoládovým pudingom, ale kľudne môžete použiť príchuť podľa vlastnej chute. V dokonalej kombinácii s tvarohom. Vyskúšajte. Autor: Jaja

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

3 ksvajce
300 mlkryštálový cukor
150 mlolej
300 mlmlieko
600 mlpolohrubá múka
1 bal.prášok do pečiva

Puding:

500 mlmlieko
2 lyžicekryštálový cukor
1 a 1/2 bal.čokoládový puding
3 lyžicekokos

Tvaroh:

250 gjemný tvaroh
1 bal.vanilkový cukor
3 lyžicekokos

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najskôr si pripravíme puding. Z pol litra mlieka, 2 lyžíc cukru a pudingového prášku uvaríme hustý puding, do ktorého pridáme kokos. Následne necháme vychladnúť. 
  2. Tvaroh vymiešame s vanilkou a kokosom. Odložíme bokom a pripravíme cesto.
  3. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej a mlieko a na záver aj múku zmiešanú s práškom do pečiva.
  4. Pripravené cesto nalejem na plech s papierom na pečenie.
  5. Na vrch striedavo ukladáme kôpky pudingu a tvarohu. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 25 minút - sledujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť