Pravé nadýchané lievance

Pridal: Blazena Blazka, 17.9.2021
Kategorie: Lievance, Sladké jedlá, Raňajky, Čásť dňa, Večera
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Pravé lievance sa majú pripravovať z hrubej múky, droždia a kryštálového cukru. Žiadna rýchlovka, ktorá je pripravená za pár minút. Je veľmi dôležité, aby cesto trochu nakyslo, aby boli po upečení krásne nadýchané a jemné ako pierko. Autor: Blažka
FOTKA OD VÁS
Pridal: Blazena Blazka, 17.9.2021
Kategorie: Lievance, Sladké jedlá, Raňajky, Čásť dňa, Večera
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
500 mlmlieko
400 ghrubá múka
1/2 kockydroždie
40 gkryštálový cukor
1 ksvajce
štipkasoľ
na smaženie trochuolej
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pravé nadýchané lívance.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Prawdziwe puszyste racuchy.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Luftig lockere Liwanzen - flaumige tschechische Pancakes an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Finom, levegős tarkedli.
KOMENTÁRE K RECEPTU