Pórková pomazánka na chlebíčky

Recept Pórková pomazánka na chlebíčky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúca nátierka vhodná aj ako základ pre chlebíčky. Teraz sa tento recept určite hodí, pretože sa blíži Silvester a veľa z vás bude pripravovať obložené misy, chlebíčky, rožteky alebo sucháriky. Namiesto obyčajného masla alebo paštéty určite použite domácu nátierku. Ja zvyknem chlebíčky potierať aj zemiakovým alebo vlašským šalátom, ale ak nezvýšilo z Vianoc, vždy urobím túto chutnú pórovou nátierku. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 bal.nátierkové maslo
1 lyžicadijonska horčica
3 lyžicemajonéza (Hellmanns)
1 kspór (len biela časť)
100 gpoľovná saláma
podľa chutikorenie
podľa chutisoľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V miske zmiešame nátierkové maslo, horčicu, majonézu, pridáme korenie a vymiešame dohladka.
  2. Pridáme na veľmi jemno nakrájaný pór, salámu, ktorú nastrúhame na strúhadle. Všetko premiešame, prípadne dosolíme.
  3. Necháme vychladiť a natierame napr. na chlebíčky alebo jednohubky.
  4. Ak nemáte radi dijonsku horčicu, môžete použiť aj obyčajnú, ale tá originálna chuť dijonskej horčice k tomu pasuje ako ... :) veď viete. :)))))))

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť