Pomazánka z pečeného bravčového mäsa

Recept Pomazánka z pečeného bravčového mäsa

Pridal: NajLucka, 9.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Pašteky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tradičné nátierky - vajíčková, tvarohová, tuniaková sú klasikou v každej kuchyni. Pripravte si náterku z pečeného bravčového mäsa. Mňam!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 9.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Pašteky

SUROVINY

Potrebujeme:

250 gpečené mäso
1 kscibuľa
5 strúčikovcesnak
2 ksuhorka
50 gmasť
1 lyžičkahorčica
korenie
soľ
petržlenová vňať
feferónka (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky suroviny zmiešame v mixéri do hladka.
  2. Podávame najlepšie vychladené s čerstvým pečivom. Skladujeme v sklenených uzatvárateľných nádobách v chladničke. Dobrú chuť!!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť