NajRecept.sk Pomazánky Pašteky Pomazánka z pečeného bravčového mäsa
Pomazánka z pečeného bravčového mäsa
Recept Pomazánka z pečeného bravčového mäsa
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   9.10.2020

Pomazánka z pečeného bravčového mäsa

Tradičné nátierky - vajíčková, tvarohová, tuniaková sú klasikou v každej kuchyni. Pripravte si náterku z pečeného bravčového mäsa. Mňam!

Suroviny

Potrebujeme:

250 g
pečené mäso
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnak
2 ks
uhorka
50 g
masť
1 lyžička
horčica
korenie
soľ
petržlenová vňať
feferónka (nemusí byť)
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Všetky suroviny zmiešame v mixéri do hladka.
  2. Podávame najlepšie vychladené s čerstvým pečivom. Skladujeme v sklenených uzatvárateľných nádobách v chladničke. Dobrú chuť!!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár