Pomazánka z pečeného bravčového mäsa
Tradičné nátierky - vajíčková, tvarohová, tuniaková sú klasikou v každej kuchyni. Pripravte si náterku z pečeného bravčového mäsa. Mňam!
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
Potrebujeme:
250 gpečené mäso
1 kscibuľa
5 strúčikovcesnak
2 ksuhorka
50 gmasť
1 lyžičkahorčica
korenie
soľ
petržlenová vňať
feferónka (nemusí byť)
- Všetky suroviny zmiešame v mixéri do hladka.
- Podávame najlepšie vychladené s čerstvým pečivom. Skladujeme v sklenených uzatvárateľných nádobách v chladničke. Dobrú chuť!!!
Zdroj: Pečené, varené s Ivou
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pomazánka z pečeného vepřového masa.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pasta do chleba z pieczonej wieprzowiny.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schweinefleisch-Aufstrich an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szendvicskrém sertéshúsból.
KOMENTÁRE K RECEPTU