Plnka s údeným mäsom

Recept Plnka s údeným mäsom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Nielen na Veľkú noc pripravujem plnku, ale aj cez rok. Je to síce recept, podľa ktorého pripravujú mnohí z vás iba tú veľkonočnú, pretože do plnky ide aj údené mäso, ale skúste si ju pripraviť aj cez rok. Len tak, k pečenému kurčaťu. Ja plnku zvyknem pripravovať aj na rôzne narodeninové oslavy, keď robím slávnostný obed. Autor: Kocmax

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

5 ksrožok
5 ksvajce
2 dclmlieko
250 gúdené mäso
2 hrste (petržlenová vňať, pažítka, jarná cibuľka)nasekané bylinky
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutimuškátový květ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso uvaríme a nakrájame na malé kocky.
  2. Rožky nakrájame na kocky a namočíme do mlieka.
  3. Pridáme vajcia, mäso, bylinky a korenie a dôkladne premiešame.
  4. Pečieme v silikónovej forme alebo v pekáčiku pri 180ºC.

Môj blog: Vaříme bez tuku

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť