Pivný guláš s cestovinou alebo s knedľou

Recept Pivný guláš s cestovinou alebo s knedľou
FOTKA OD VÁS
Recept Pivný guláš s cestovinou alebo s knedľou
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výborná pochúťka pre chlapov. Kvalitné mäso a super omáčka z piva. Ako príloha cestoviny alebo kysnutá knedľu a chutný obed je na svete. Samozrejme obed nie je určený len pre chlapov, pochutnajú si určite aj ženy. Prílohu môžete meniť podľa toho, na čo máte práve chuť, ja som robila tento obed na dva krát, raz s cestovinou a raz s kysnutou knedľou. Bolo to vynikajúce, takže som to určite nerobila naposledy. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Recept Pivný guláš s cestovinou alebo s knedľou

SUROVINY

600 ghovädzie mäso
2 ksčervená cibuľa
2 lyžicebravčová masť
4 strúčikycesnak
1 lyžicahladká múka
1 lyžičkačervená mletá paprika
200 mlvoda
200 mlpivo
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V hrnci alebo na panvici si rozpálime masť a opražíme na kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané mäso a prudko opečieme.
  2. Pridáme múku a dobre premiešame - stále na prudkom ohni. Osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný alebo na drobno nasekaný cesnak, mletú papriku a dobre premiešame. Nakoniec pridáme vodu a pivo. Privedieme do varu a oheň znížime. Prikryjeme a dusíme cca 1 hodinu (alebo dlhšie - kým mäso nezmäkne).
  3. Podávame s cestovinou alebo knedľou. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť