Piškótové rezy s broskyňami

Recept Piškótové rezy s broskyňami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak sa vám dnes nechce piecť, ale chcete na víkend niečo sladké a chutné, pripravte si nesmrteľné nepečené rezy s ovocím.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

3 bal.kyslá smotana
2 bal.cukrárske piškóty
1 veľký ksbiely smotanový jogurt (alebo môžu byť 2 smotany na šľahanie)
2 bal.stužovač
4 lyžicemed
podľa potrebycukor
2 konzervybroskyňa

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme formu alebo plech. Broskyne zlejeme, šťavu si necháme a ovocie necháme odkvapkať. Odkvapkané broskyne nakrájame na rezance.
  2. V mise zmiešame veľký biely jogurt s kyslou smotanou a pridáme tekutý med a stužovač. Dobre premiešame. Krém doladíme podľa chuti.
  3. Piškóty namáčame v broskyňovej šťave (len krátko) a kladieme na dno formy, takto pripravíme prvú vrstvu. Prelejeme krémom, poukladáme broskyne a znovu kladieme piškóty, znovu zalejeme krémom, znovu ovocie.
  4. Vytvoríme 2 - 3 vrstvy podľa výšky formy a množstva surovín. Poslednou vrstvou musí byť krém, na ktorý poukladáme zostávajúce ovocie. Dáme cez noc schladiť do chladničky.

Zdroj: ღ Varenie a pečenie s radosťou ღ

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť