Pikantný kórejsky paradajkový šalát

Recept Pikantný kórejsky paradajkový šalát
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ďalšia luxusná príloha ku grilovanému mäsku. Samozrejme chilli môžete vynechať. Každý podľa svojej chute. My doma máme veľmi radi trošku viac štipľavé jedlá, tak som pridala ešte aj naviac. Autor: jaja79

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

500 gparadajky
1 ksfeferónka
podľa chutipetržlenová vňať
2 strúčikycesnak
1/2 lyžičkysoľ
1 lyžičkakryštálový cukor
1/4 lyžičkyčierne korenie
1 lyžicaocot
3 lyžiceolivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Paradajky umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Vložíme ich do misky, pridáme nadrobno nakrájanú feferónku, nasekaný petržlen a pretlačený cesnak.
  2. Zamiešame a následne pridáme soľ, korenie, cukor, ocot a olivový olej.
  3. Necháme v chladničke odležať minimálne hodinu, aby sa všetky chute prepojili a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť