Pikantná tvarôžková nátierka

Pridal: rebeka, 14.9.2020
Kategorie: Pomazánky, Syrová pomazánka, Z Olomouckých syrečkov
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Jednoduchá a chutná nátierka na chrumkavú bagetu. Pokiaľ máte ingrediencie v chladničke, šup do prípravy. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTKA OD VÁS
Pridal: rebeka, 14.9.2020
Kategorie: Pomazánky, Syrová pomazánka, Z Olomouckých syrečkov
SUROVINY
400 gloštické tvarôžky
1/2 ksčervená cibuľa
1 ksjarnáá cibuľka aj s vňaťou
2 strúčikycesnak
1/2 lyžičkysladká mletá paprika
2 lyžičkydrvená rasca
podľa chutikorenie
podľa chutisoľ
4-5 lyžícsvetlé pivo
1 ksfeferónka alebo čili paprička
250 gnátierkové maslo
- Tvarôžky nastrúhame na strúhadle.
- Červenú cibuľu, vňaťovú cibuľku, feferónku ... všetko nasekáme nadrobno, cesnak prelisujeme. Pridáme k tvarôžkom.
- Pridáme papriku, rascu, korenie, pivo a premiešame. Nakoniec vmiešame nátierkové maslo.
- V chladničke v uzavretej nádobe necháme 24 hod. dozrieť.
- Podáváme na čerstvom pečive alebo hrianke.
Autor: Naďa I. (Rebeka)
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pikantní tvarůžková pomazánka.
KOMENTÁRE K RECEPTU