Pikantná tvarôžková nátierka

Recept Pikantná tvarôžková nátierka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduchá a chutná nátierka na chrumkavú bagetu. Pokiaľ máte ingrediencie v chladničke, šup do prípravy. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

400 gloštické tvarôžky
1/2 ksčervená cibuľa
1 ksjarnáá cibuľka aj s vňaťou
2 strúčikycesnak
1/2 lyžičkysladká mletá paprika
2 lyžičkydrvená rasca
podľa chutikorenie
podľa chutisoľ
4-5 lyžícsvetlé pivo
1 ksfeferónka alebo čili paprička
250 gnátierkové maslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Tvarôžky nastrúhame na strúhadle.
  2. Červenú cibuľu, vňaťovú cibuľku, feferónku ... všetko nasekáme nadrobno, cesnak prelisujeme. Pridáme k tvarôžkom.
  3. Pridáme papriku, rascu, korenie, pivo a premiešame. Nakoniec vmiešame nátierkové maslo.
  4. V chladničke v uzavretej nádobe necháme 24 hod. dozrieť.
  5. Podáváme na čerstvom pečive alebo hrianke.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť