Pichaná kefírová buchta

Recept Pichaná kefírová buchta
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

V jednoduchosti je krása a platí to aj pri receptoch. Vynikajúca, sladká a hlavne šťavnatá buchta, ktorá nemá konkurenciu. Autor: Petra

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

340 gpolohrubá múka
180 gkryštálový cukor
1 bal.vanilkový cukor
1 bal.prášok do pečiva
80 gkokos
500 mlkefír
2 ksvajce
8 lyžícolej
na posypaniekokos

Poleva:

160 grozpustené maslo
2 lyžicehorúca voda
4 lyžicerum
4 lyžicekakao
200 gpráškový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cesto:
    Zmiešame všetky suché suroviny, potom pridáme všetky tekuté prísady, všetko dôkladne premiešame a nalejeme na vymastený a múkou vysypaný hlboký plech (35x24cm).
  2. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 30 minút.
  3. Po upečení ihneď za tepla popicháme obráteným koncom varešky, ale nie až úplne na dno, polejeme kakaovou polevou a dbáme na to, aby pekne zatiekla do všetkých dierok. Nakoniec posypeme strúhaným kokosom.
  4. Poleva:
    Všetko len zmiešať a vyšľahať vidličkou dohladka.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť