Pekingské placky so zemiakovou kašou

Pridal: Marta Mlyn, 6.10.2020
Kategorie: Sviatočné pečenie, Kuracie mäso, Mäso, Vianoce, Obed, Hlavné jedlo
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Na prvý pohľad sa zdá, že sú to klasické rezne, ale je to úplne inak. Mäso je nakrájané na drobné kúsky, ktoré sú zmiešané s inými surovinami, ktoré vytvárajú akoby cestíčko a smaží sa to navrstvené na oleji. Vytvorí sa tak placka, ktorá pripomína rezeň a tieto pekingské placky sú naozaj veľmi chutné. Autor: Marta M.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Marta Mlyn, 6.10.2020
Kategorie: Sviatočné pečenie, Kuracie mäso, Mäso, Vianoce, Obed, Hlavné jedlo
SUROVINY
cca 500 gkuracie prsia alebo stehná
3 ksvajce
2 kscibuľa
3 strúčikycesnak
3 lyžicezemiakový škrob
2 lyžicekečup
1 lyžicasójová omáčka
2 lyžiceolej
2 lyžicestrúhanka
1 lyžičkamletá červená paprika
soľ
vegeta
korenie
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pekingské placky s bramborovou kaší.
KOMENTÁRE K RECEPTU