NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Pekingské placky so zemiakovou kašou
Pekingské placky so zemiakovou kašou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Marta Mlyn    ·   6.10.2020

Pekingské placky so zemiakovou kašou

Na prvý pohľad sa zdá, že sú to klasické rezne, ale je to úplne inak. Mäso je nakrájané na drobné kúsky, ktoré sú zmiešané s inými surovinami, ktoré vytvárajú akoby cestíčko a smaží sa to navrstvené na oleji. Vytvorí sa tak placka, ktorá pripomína rezeň a tieto pekingské placky sú naozaj veľmi chutné. Autor: Marta M.

NAJLEPŠIE RECEPTY

Suroviny
cca 500 g
kuracie prsia alebo stehná
3 ks
vajce
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
3 lyžice
zemiakový škrob
2 lyžice
kečup
1 lyžica
sójová omáčka
2 lyžice
olej
2 lyžice
strúhanka
1 lyžička
mletá červená paprika
soľ
vegeta
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso nakrájame na malé kocky alebo rezance.
  2. Pridáme všetky ingrediencie a všetko spolu premiešame.
  3. Dáme do chladničky na 2 hodiny.
  4. Za pomoci lyžice z masy odoberáme a na rozohriaty olej vrstvíme placky a smažíme dozlata.
  5. Podávame so zemiakovou kašou.

Video ochutnávky

Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Najnovšie recepty

Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu

Viac receptov