Pekingské placky so zemiakovou kašou

Recept Pekingské placky so zemiakovou kašou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Na prvý pohľad sa zdá, že sú to klasické rezne, ale je to úplne inak. Mäso je nakrájané na drobné kúsky, ktoré sú zmiešané s inými surovinami, ktoré vytvárajú akoby cestíčko a smaží sa to navrstvené na oleji. Vytvorí sa tak placka, ktorá pripomína rezeň a tieto pekingské placky sú naozaj veľmi chutné. Autor: Marta M.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

cca 500 gkuracie prsia alebo stehná
3 ksvajce
2 kscibuľa
3 strúčikycesnak
3 lyžicezemiakový škrob
2 lyžicekečup
1 lyžicasójová omáčka
2 lyžiceolej
2 lyžicestrúhanka
1 lyžičkamletá červená paprika
soľ
vegeta
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso nakrájame na malé kocky alebo rezance.
  2. Pridáme všetky ingrediencie a všetko spolu premiešame.
  3. Dáme do chladničky na 2 hodiny.
  4. Za pomoci lyžice z masy odoberáme a na rozohriaty olej vrstvíme placky a smažíme dozlata.
  5. Podávame so zemiakovou kašou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť