Pečené špikované morčacie stehno na cibuli a cesnaku

Recept Pečené špikované morčacie stehno na cibuli a cesnaku
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už dlhšie som rozmýšľala, čo by chutné zjedla moja rodinka k nedeľnému obedu. Po dlhšom rozmýšľaní som vykúzlila toto chutné jedlo, ktore nemohlo byť lepšie. Určite skúste aj vy.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

morčacie stehno
anglická slanina
soľ
korenie
cibuľa
cesnak
voda
maslo
červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Morčacie stehno narežeme na niekoľkých miestach a prešpikujeme "tyčinkami" anglickej slaniny, potom ho osolíme, okoreníme a vložíme do pekáča, mierne podlejeme vodou a zasypeme nakrájanou cibuľou na mesiačiky a cesnakom.
  2. Pečieme na 180 stupňov, otáčame ho a pridáme kúsok tuku a posypeme ho červenou paprikou.
  3. Pečieme približne hodinu dozlata, ku koncu dáme na 200 stupňov a dopečieme kôrku.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť