Pečené bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami

Pridal: Triniti, 24.11.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Ak neviete čo pripraviť na nedeľný obed, vyskúšajte tieto netradičné rezne so syrom, smotanou a paradajkou. Sú šťavnaté a hlavne bez vyprážania. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Pridal: Triniti, 24.11.2020
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
6 plátkovbravčové karé
2 strúčikycesnak
3-4 lyžicekyslá smotana alebo majonéza
1 kscibuľa
2-3 ksparadajka
150 gtvrdý syr
soľ
korenie
- Bravčové karé jemne naklepeme, osolíme a okoreníme podľa chuti.
- Pripravíme si pekáč, ktorý vymažeme tukom alebo vyložíme papierom na pečenie, poukladáme plátky mäsa, ktoré potrieme kyslou smotanou alebo majonézou, do ktorej sme pridali prelisovaný cesnak.
- Na dip z kyslej smotany poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, následne položíme plátok paradajky a takto pripravené rezne vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 minút.
- Potom plech vyberieme, vrch posypeme nastrúhaným tvrdým syrom a vložíme späť dopiecť na 15 minút.
- Podávame so zeleninou, ryžou alebo klasickou zemiakovou kašou. Dobrú chuť!
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pečené vepřové řízky se sýrem, smetanou a rajčaty.
KOMENTÁRE K RECEPTU