Pečené bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami

Recept Pečené bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak neviete čo pripraviť na nedeľný obed, vyskúšajte tieto netradičné rezne so syrom, smotanou a paradajkou. Sú šťavnaté a hlavne bez vyprážania. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

6 plátkovbravčové karé
2 strúčikycesnak
3-4 lyžicekyslá smotana alebo majonéza
1 kscibuľa
2-3 ksparadajka
150 gtvrdý syr
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bravčové karé jemne naklepeme, osolíme a okoreníme podľa chuti.
  2. Pripravíme si pekáč, ktorý vymažeme tukom alebo vyložíme papierom na pečenie, poukladáme plátky mäsa, ktoré potrieme kyslou smotanou alebo majonézou, do ktorej sme pridali prelisovaný cesnak.
  3. Na dip z kyslej smotany poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, následne položíme plátok paradajky a takto pripravené rezne vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 minút.
  4. Potom plech vyberieme, vrch posypeme nastrúhaným tvrdým syrom a vložíme späť dopiecť na 15 minút.
  5. Podávame so zeleninou, ryžou alebo klasickou zemiakovou kašou. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť