Paštéta z kuracej pečienky s jablkami

Recept Paštéta z kuracej pečienky s jablkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Premýšľala som, čo na raňajky. Maslo, nátierkové maslo, vajíčková nátierka je u nás doma taká klasika, po čom siahneme, aby sme natreli čerstvé pečivo, ale chcelo to niečo nové, čo lahodí našej chuti. Manžel je mäsový, ja skôr zeleninová, ale po tejto chutnej domácej paštéte som sa oblizovala až za ušami :) Viete, čo jete, z čoho je paštéta pripravená, bez žiadnych pridaných éčok, bez žiadnych konzervantov a s čerstvým maslom navrchu. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

500 gkuracia pečienka
2 ksčervená cibuľa
50 gmasť
podľa chutikorenie na divočinu
1 ksjablko
100 mlsmotana
100 gmaslo
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
na zaliatie hotovej paštétymaslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na masti opražíme dozlata nadrobno pokrájanú cibuľu.
  2. Pridáme umytú a očistenú pečienku a opekáme, kým sa neodparí všetka tekutina. Pridáme nadrobno pokrájané jablko, maslo, smotanu, korenie na divočinu, korenie a 5 minút podusíme.
  3. Paštétu rozmixujeme dohladka, osolíme podľa chuti a vlejeme do vhodnej nádoby.
  4. Zalejeme rozpusteným maslom a necháme do druhého dňa stuhnúť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť