Orechové venčeky s krémom a čokoládou

Recept Orechové venčeky s krémom a čokoládou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vrelo odporúčam, sú mäkké a luxusné. Autor: Ivana

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

150 gorechy
150 gpráškový cukor
80 ghladká múka
1 ksvajce
1 ksžĺtok
3-5 lyžícmlieko

Krém:

120 gmaslo
140 gpráškový cukor
2 lyžicerum
5 lyžícorechy

Poleva:

100 gčokoláda
1 lyžicatuk Omega

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky suroviny na cesto zmiešame a pomocou cukrárskeho vrecka striekame na papierom vyložený plech venčeky. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 185 stupňov cca 12-15 minút. Upečené venčeky necháme vychladnúť.
  2. Maslo s cukrom a rumom vymiešame do peny, postupne pridáme orechy a spojíme. Odložíme na hodinu do chladničky.
  3. Pomocou cukrárskeho vrecka navrstvíme krém a ozdobíme rozpustenou čokoládou, do ktorej sme pridali tuk. Môžeme ešte ozdobiť bielou čokoládou a rôznymi cukrárskymi ozdôbkami.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť