Orechová saláma obalená v kokose

Recept Orechová saláma obalená v kokose
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Na Vianoce alebo na Silvestra, vynikajúca pochúťka. Urobte to ale asi týždeň vopred, aby sa chute dokonale prepojili a aby ste to vedeli krájať. My sme sa nevedeli dočkať, tak som to hodila do mrazničky a tak nakrájala, ale je to oveľa lepšie, keď to chvíľu postojí. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

300 gpiškóty
150 gpráškový cukor
150 gmaslo
50 ghrubo mleté vlašské orechy
50 gjemne mleté vlašské orechy
2 lyžicekakao
4 lyžicemarhuľový džem
2 lyžicerum

Na obalenie:

50 gstrúhaný kokos

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Piškóty najemno namelieme.
  2. Všetky suroviny zmiešame do kompaktného cesta.
  3. Vytvarujeme valček, ktorý obalíme v kokose.
  4. Dáme do druhého dňa stuhnúť do chladničky a potom krájame na centimetrové plátky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť