Obrátený rezeň od Nadi

Recept Obrátený rezeň od Nadi
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Obrátený rezeň od Nadi. Ako prílohu môžeme zvoliť zemiakovú kašu.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

4 plátkybravčová krkovička bez kosti (výška 2 cm)
100 ganglická alebo iná slanina
3 ksvajce
2 kscibuľa
1 lyžicaplnotučná horčica
strúhanka
na vyprážaniemasť
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán potrieme horčicou.
  2. Vložíme do strúhanky a rukami ju poriadne "nabúchame" do mäsa. Lepšie je použiť mikroténové vrecko. Obalené mäso pretiahneme rozšľahanými vajcami a smažíme v rozpálenom tuku pozvoľna z oboch strán dozlatista.
  3. Potom preložíme do pekáča. Na každý plátok mäsa dáme na céčka pokrájanú cibuľu, plátky slaniny a vyskláme čo najtesnejšie k sebe. Priklopené zapekáme v rúre na 200 stupňov cca 30 minút. Potom zložíme pokrievku a necháme ešte 10 minút dôjsť na farbu.

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť