Obrátený kurací rezeň so zemiakovou kašou

Recept Obrátený kurací rezeň so zemiakovou kašou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Náš otecko kuracie mäso tak trochu haní a zatracuje, pretože vraj nie je príliš hodnotné, ale keď robia decká "oči", majú ho mať. Je to taká oddychová jazda po tých sviatkoch... :D Autor: Danka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

2 ksveľké kuracie prsia
soľ
2-3 ksvajce
strúhanka
na vyprážaniemasť alebo olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso naplocho rozrežeme na dve polovice, všetky 4 plátky zľahka naklepeme a z oboch strán osolíme.
  2. Potom vložíme do strúhanky a dôkladne zamačkáme dlaňou strúhanku do mäsa (v prapôvodnom postupe bolo...nasypať strúhanku na papier, na ňu položiť plátok mäsa a paličkou vklepať strúhanku do mäsa... hmmm...neželáte si potom vidieť tú kuchyňu...a strúhanku si večer vyprášite aj z podprsenky , krok 1).
  3. Plátky potom namočíme do vajca a ihneď smažíme z oboch strán dozlatista.
  4. Dajú sa robiť aj z bravčového, ale kuracie mäso je ideálne, pretože je rýchlo hotové, zatiaľ čo bravčové má tendenciu sa pripaľovať.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť