Obrátený bravčový rezeň

Recept Obrátený bravčový rezeň
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Pečieme naopak, ale je to tak fantastické, že jedna porcia vám bude málo. K tomu zemiaková kaša alebo zemiakový šalát. Autor: sonizna

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

900 gbravčové pliecko
12 lyžícstrúhanka
1 lyžičkasoľ
1/2 lyžičkykorenie čierne mleté
2 ksvajce
30 mlslnečnicový olej
6 plátkovanglická slanina
2 kscibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bravčové pliecko nakrájame na šesť plátkov, každý osolíme a okoreníme.
  2. Jeden rezeň položíme na dosku, kde ho budeme klepať, posypeme z jednej strany lyžicou strúhanky, prekryjeme sáčkom a naklepeme. Otočíme, posypeme druhou lyžicou strúhanky, prekryjeme sáčkom a znova naklepeme. To isté opakujeme so všetkými ostatnými rezňami.
  3. Potom vyšľaháme vajíčka s dvoma lyžicami vody a rezne v nich obalíme. Ihneď vyprážame dozlata a skladáme do pekáča.
  4. Na spodok pekáča dáme nakrájanú cibuľu na plátky, na to dáme tri plátky mäsa a na každý plátok mäsa dáme slaninu. Posypeme druhou cibuľou nakrájanou na plátky a naukladáme ďalšie tri plátky mäsa, na ktoré dáme slaninu.
  5. Pečieme 40 minut na 180°C.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť