NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Obložené bravčové karé pečené v rúre
Obložené bravčové karé pečené v rúre
Recept Obložené bravčové karé pečené v rúre
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Mineralka Mineralka    ·   7.4.2021

Obložené bravčové karé pečené v rúre

Chutný obed od známeho šéfkuchára. Ja som si recept trošku upravila a zamenila som syr, ktorý bol pôvodne eidam, za trochu chutnejší cheddar. Ale sto ľudí, sto chutí, samozrejme si môžete vybrať podľa seba. Autor: Jaja

25 min
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
Suroviny
6 ks
bravčové karé
150 g
tvrdý syr
1 ks
cibuľa
2 ks
kyslé uhorky
3 lyžice
majonéza
1 lyžica
horčica
1/2 lyžičky
soľ
1/2 lyžičky
čierne korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso nakrájame na asi centimetrové plátky, ktoré z oboch strán osolíme a okoreníme.
  2. Uložíme ich na papierom vyložený plech na pečenie.
  3. V miske zmiešame majonézu s horčicou a touto zmesou potrieme každý plátok mäsa. 
  4. Uložíme na kolieska nakrájané uhorky, na kolieska nakrájanú cibuľu a posypeme ich strúhaným syrom.
  5. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 minút.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár