Obložené bravčové karé pečené v rúre

Pridal: Mineralka, 7.4.2021
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Večera
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Chutný obed od známeho šéfkuchára. Ja som si recept trošku upravila a zamenila som syr, ktorý bol pôvodne eidam, za trochu chutnejší cheddar. Ale sto ľudí, sto chutí, samozrejme si môžete vybrať podľa seba. Autor: Jaja
FOTKA OD VÁS
Pridal: Mineralka, 7.4.2021
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa, Večera
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
6 ksbravčové karé
150 gtvrdý syr
1 kscibuľa
2 kskyslé uhorky
3 lyžicemajonéza
1 lyžicahorčica
1/2 lyžičkysoľ
1/2 lyžičkyčierne korenie
- Mäso nakrájame na asi centimetrové plátky, ktoré z oboch strán osolíme a okoreníme.
- Uložíme ich na papierom vyložený plech na pečenie.
- V miske zmiešame majonézu s horčicou a touto zmesou potrieme každý plátok mäsa.
- Uložíme na kolieska nakrájané uhorky, na kolieska nakrájanú cibuľu a posypeme ich strúhaným syrom.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Obložené vepřové karé pečené v troubě.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tepsis sertéskaraj finomságokkal megpakolva.
KOMENTÁRE K RECEPTU